MENÜ

Célunk az, hogy kiméljük az Ön pénztárcáját

és óvjuk egyszerű fényterápiás eszközeinkel az Őn egészségét.

Az általunk javasolt készülékek, az olcsónak mondható kategóriába tartoznak (a többi hasonlóhoz viszonyítva). Ezt úgy érjük el, hogy a kereskedelemben kapható, jó minőségű, a célnak megfelelő  részegységeket egészítjük ki, speciális technológiai megoldásokkal.

Nincs rajtuk költséges időmérő szerkezet, költséges kapcsoló, hatásfokozó tükörrendszer, hiszen ezek nem, vagy csak kismértékben növelik a gyógyító hatást. Így el tudjuk érni, hogy a profi (pl. Bioptron lámpa) készülékek alkalmazási teljesítményét jelentősen megközelítjük, árban viszont az ötödét sem érik el a mi készülékeink.

A fokozatmenesen állítható (50-150mm) állványos infralámpa stabil konstrukciója a 150W-os prizmás infravörös (orvosi) égővel (focsrozott, léghűtéses), a tartós porcelán foglalattal, lehetővé teszi a test teljes felületének egyszerű kezelését, a mellékelt útmutató alapján. Az állványra rögzített lámpafej-szerkezet könnyen leszerelhető és helyére fényképezőgép is felszerelhető. Az infralámpa praktikus használatához kapcsolóval ellátott hosszabbítót javasolunk.

A BIOp MINI-MAGLITE kézi polárlámpa használat szempontjából valódi újdonság. A különleges fényerővel rendelkező lámpa fejrészét polarizátor szerkezettel egészítettük ki. Ezt a kis készüléket mindenki magával viheti és használhatja sérült felületek kezelésére, akár utazáskor energetizálásra, vagy fejfájás esetén,  esetleg a munkahején az ebédszünetben a stresz hatásának csökkentésére. Az alkalmazása hatásos gyógyszermentes megoldás. Praktikus használatához akkumlátorokat javasolunk.

 

Rendelés, vásárlás a VATERÁN keresztül történik !!!

érdeklődjön>>>> e-mail: gyogyitas.fennyel@gmail.com

Hírek

 • Társ oldalak

 • A forrás

   

   

  Ez a honlap ezzel a kíváló szerkesztővel készült!

 • A fény

  Egy nemrégiben nyilvánosságra hozott felmérés szomorú és megdöbbentő eredménye szerint: az emberek többsége életének kilencven (90) százalékát négy fal között éli le- otthon, bevásárlóközpontokban, iskolában, s a munkahelyén. A napfény, vagy a  napfény típusú bőrközeli fényforrás hiánya nemcsak stresszt okoz, de hosszú távon az állandó bezártság egészségügyi problémákhoz vezethet.

  Szervezetünk érzékenyen reagál a fényre és a sötétségre. A nyári hónapokban a napsütéses órák száma háromszor annyi, mint télen. Sötétben pedig a test egy melatonin nevű hormont termel, mely levertséget, álmosságot okozhat. Télen, napfény hiányában növekszik a melatonin termelés, így egész nap fáradtnak, álmosnak érezhetjük magunkat.

  Éppen ezért napjainkban számtalan betegség kezelésére alkalmazzák a fényterápiát. A korábbi módszerekkel szemben veszélytelen, és várandósság idején, illetve gyermekkorban is alkalmazható.

Asztali nézet